English 

2013-01-25

Βραβεία διδακτορικών διατριβών στην Υπολογιστική Μηχανική

Η European Community on Computational Methods in Applied Sciences (ECCOMAS) προκηρύσσει δύο βραβεία καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής στην επιστημονική περιοχή της Υπολογιστικής Μηχανικής, που ολοκληρώθηκε το 2012 – (βλ.την συνημμένη Προκήρυξη η οποία υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ECCOMAS)

Κάθε εθνική εταιρία υπολογιστικής μηχανικής – εν προκειμένω η Ελληνική Εταιρία Υπολογιστικής Μηχανικής (ΕΛΕΤΥΜ) – θα επιλέξει, μετά από διαδικασία αξιολόγησης από ειδική επιτροπή που θα οριστεί από το ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ, την καλύτερη διατριβή και θα την προωθήσει στην ΕCCOMAS με υποψηφιότητα για βράβευση.

Σημειώνεται ότι η διατριβή που θα επιλεγεί από την ΕΛΕΤΥΜ, θα βραβευτεί στο ECCOMAS Young Investigators Conference (YIC), 2-4 Σεπτεμβρίου 2013, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπορντώ, Γαλλία, βλ. http://yic2013.sciencesconf.org/ .

Οι διατριβές θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από τις 7-μελείς εξεταστικές επιτροπές εντός του 2012.

Οσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να ταχυδρομήσουν, το αργότερο μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2013, ένα αντίγραφο της διατριβής, μια περίληψη 2-3 σελίδων στην Αγγλική και ένα βιογραφικό σημείωμα του διδάκτορα (στην Αγγλική) στη διεύθυνση:

Καθηγητή Γεώργιο Ε. Σταυρουλάκη
Πρόεδρο ΕΛΕΤΥΜ
Πολυτεχνείο Κρήτης, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
73100 Χανιά

Οσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα, πρέπει να ενημερώσουν, στο gestavr@dpem.tuc.gr, ότι ταχυδρόμησαν το υλικό.

 

Επισυναπτόμενα: