English 

2013-05-28

China Energy Trip 2013 : Green Innovation (July 10-21 in Beijing) & Silk Road energy bases (July 31- Aug 13)

Σας διαβιβάζουμε σχετική ενημέρωση που αφορά στην πρωτοβουλία China Energy Trip, η οποία επικεντρώνεται σε θέματα ενέργειας και «πράσινης ανάπτυξης» και έχει ως στόχο την προώθηση καλύτερης κατανόησης και αλληλεπίδρασης μεταξύ των νέων. Προσκαλούνται φοιτητές από διαφορετικές χώρες να δηλώσουν συμμετοχή στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

· Θεματική ενότητα Α «Πράσινη Καινοτομία»: θα πραγματοποιηθεί από 10-21 Ιουλίου 2013 στην πόλη του Πεκίνου παράλληλα με τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Νέων (IYSECC 2013) σε θέματα ενέργειας και κλιματολογικών αλλαγών. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, επισκέψεις σε εργαστήρια και εταιρείες.

· Θεματική ενότητα Β «Τhe Silk Road Safari»: διάρκειας δύο εβδομάδων με ημερομηνία έναρξης την 31η Ιουλίου 2013. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις και σταθμούς ενέργειας της Κίνας.
 

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 1,100€, το οποίο περιλαμβάνει τη διαμονή, καθώς και λοιπά έξοδα που αφορούν τοπικές μετακινήσεις. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετάβασης προς και από την Κίνα.

Η γλώσσα εργασίας είναι η αγγλική.

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 1η Ιουνίου 2013 για τη θεματική ενότητα Α και η 15η Ιουνίου 2013 για τη θεματική ενότητα Β.

Επισυναπτόμενα: