English 

2014-03-11

Ιδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας - Συνάντηση στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Δεδομένων - 18 Μαρτίου 2014

Το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Open Knowledge Foundation σας προσκαλεί να συναντηθούμε στην Αθήνα!

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 στο  Royal Olympic Hotel και ώρα 19:00-21:00,  λίγο πριν ξεκινήσει τις διεργασίες του το Ευρωπαϊκό Forum Δεδομένων 2014, καλούμε όλους τους φίλους της Ανοικτής Γνώσης σε συνάντηση με διακεκριμένους Ευρωπαίους συνεργάτες μας! Επιλεγμένοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη θα μοιραστούν μαζί μας τη δύναμη της γνώσης στη διαφάνεια και στην επιχειρηματικότητα.


Δηλώστε την συμμετοχή σας στο http://www.meetup.com/OpenKnowledgeFoundation/Athens-GR/ 


Το Ίδρυμα ανοιχτής γνώσης Open Knowledge Foundation, ένας παγκόσμιος οργανισμός με ηγετικό ρόλο στον τομέα της Ανοικτής Γνώσης και των Ανοικτών Δεδομένων, έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή λογισμικού με χρήση Ανοικτών Δεδομένων. Το OKFN είναι μια παγκόσμια κοινότητα που στηρίζει τις προσπάθειες γύρω από την ανοικτότητα με στόχο να δημιουργεί συνθήκες συνεργασίας και να παράγει γνώση από δεδομένα. Προσπαθεί να να κάνει τα ανοικτά δημόσια δεδομένα χρήσιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Το Ίδρυμα Ανοικτής Γνώσης Ελλάδας OKF Greece αποτελεί το επίσημο παράρτημα του OKF στην Ελλάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Κάποιες από τις κύριες δράσεις του 2013 περιγράφονται στο επισυναπτόμενο newsletter.