English 

2015-10-26

4ο Φοιτητικό Συνέδριο της ΕΕΕΕ, «Επιχειρησιακή Έρευνα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις μέσα στην κρίση»

Το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ σας προσκαλεί στο 4ο Φοιτητικό Συνέδριο της ΕΕΕΕ που συνδιοργανώνει με την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών, με τίτλο «Επιχειρησιακή Έρευνα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις μέσα στην κρίση».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 17-18 Δεκεμβρίου 2015 στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων, στο ισόγειο του κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Η εκδήλωση στοχεύει να προσφέρει ένα βήμα για την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ ερευνητών από διάφορους επιστημονικούς κλάδους σχετιζόμενους με το αντικείμενο της Επιχειρησιακής Έρευνας. Σκοπεύει επίσης να δώσει σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα τις επιστημονικές τους εργασίες. Με τον τρόπο αυτό, φοιτητές και νέοι απόφοιτοι θα ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και θα ενημερωθούν για τα τελευταία ερευνητικά επιτεύγματα σε διάφορους τομείς ειδικού ενδιαφέροντος.

Οι 3 καλύτερες εργασίες που θα παρουσιαστούν θα βραβευτούν με τη λήξη του Συνεδρίου.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου: http://4eeee-student.epu.ntua.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στα: Τηλ.:210 772 3583, E-mail: 4eeee-Student@epu.ntua.gr

Επισυνάπτεται η πρόσκληση – ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Επισυναπτόμενα: