English 

2008-10-17

Παρουσίαση Χειμερινών Σεμιναρίων του BEST

To BEST (Board of European Stuents of Technology) διοργανώνει για φέτος το χειμώνα 13 σεμινάρια σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Δανία, Ρωσία, Βέλγιο, Ρουμανία, Αυστρία, Λιθουανία και Γαλλία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πόλεις που οργανώνουν σεμινάρια στον παρακάτω χάρτη: http://www.bestorg.eu/student/courses/coursesMap.jsp?season=winter08

Την λίστα των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο λινκ: http://www.bestorg.eu/student/courses/coursesList.jsp

Καθώς και μία μικρή γεύση των BEST courses: http://www.youtube.com/watch?v=ddSqDFFptik

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι περίπου μία εβδομάδα. Μέγιστη συμμετοχή(FEE) είναι το ποσό των 45 Ευρώ -υπολογίζετε τα 2/3 του αναγραφόμενου στο site fee- (για τα ακαδημαϊκά σεμινάρια) συν τα έξοδα του εισιτηρίου σας, ενώ είναι καλυμμένη η διαμονή, η πλήρης διατροφή, οι εσωτερικές μετακινήσεις και μερικές κοινωνικές δραστηριότητες.

Μπορείτε να δείτε όλα τα Winter Courses και να κάνετε αίτηση έως την Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008 στις 23:00 CEST , μέσω της σελίδας : http://www.bestorg.eu

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Να είστε φοιτητής/τρια ΕΜΠ (προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός) και να γνωρίζετε Αγγλικά.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των Winter Courses που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 μ.μ στην Αίθουσα Τελετών του κτιρίου διοίκησης (Πρυτανεία) στην Πολυτεχνειούπολη. Εκεί, μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία και να πληροφορηθείτε περισσότερο για τα Winter Courses και για την δράση του οργανισμού.