English 

2009-03-24

Παρουσίαση Θερινών Σεμιναρίων του BEST

To BEST (Board of European Stuents of Technology) διοργανώνει για φέτος τo καλοκαίρι 51 σεμινάρια σε Κροατία, Σουηδία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία, FYROM, Γερμανία, Εσθονία, Βέλγιο, Σερβία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Δανία, Λετονία, Αυστρία, Φινλανδία, Ρωσία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πόλεις που οργανώνουν σεμινάρια στον παρακάτω χάρτη: http://www.bestorg.eu/student/courses/coursesMap.jsp?season=summer09

Την λίστα των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο λινκ: http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp

Καθώς και μία μικρή γεύση των BEST courses: http://www.youtube.com/watch?v=cJx8H8YWMdk

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι περίπου δύο εβδομάδες. Μέγιστη συμμετοχή(FEE) είναι το ποσό των 45 Ευρώ -υπολογίζετε τα 2/3 του αναγραφόμενου στο site fee- (για τα ακαδημαϊκά σεμινάρια) συν τα έξοδα του εισιτηρίου σας, ενώ είναι καλυμμένη η διαμονή, η πλήρης διατροφή, οι εσωτερικές μετακινήσεις και μερικές κοινωνικές δραστηριότητες.

Μπορείτε να δείτε όλα τα Summer Courses και να κάνετε αίτηση έως την *Κυριακή, 5 Απριλίου 2009 στις 23:00 CEST *, μέσω της σελίδας : http://www.bestorg.eu

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Να είστε φοιτητής/τρια ΕΜΠ (προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός) και να γνωρίζετε Αγγλικά.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των Summer Courses που θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ στην Αίθουσα Τελετών του κτιρίου διοίκησης (Πρυτανεία) στην Πολυτεχνειούπολη. Εκεί, μπορείτε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία και να πληροφορηθείτε περισσότερο για τα Summer Courses και για την δράση του οργανισμού.