English 

2009-05-25

Ημερίδα Φοιτητικού Οργανισμού BEST, Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση που διοργανώνει το BEST Αθήνας στις 27 Μαίου στην αίθουσα τελετών του κτιρίου διοίκησης. Μάθετε τα πάντα για το BEST, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, δοκιμάστε την δημιουργικότητά σας, και κερδίστε ένα φανταστικό δώρο.

Στα πλαίσια της δράσης του, το BEST Αθήνας διοργανώνει στις 27 Μαίου 2009 από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρυτανείας, ημερίδα με θέμα "BEST"!! Η ημερίδα θα αφορά τόσο τη δράση του οργανισμού όσο και τα προσεχή events στην Αθήνα αλλά και το εξωτερικό! Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το BEST, τη δομή και τους στόχους του, να μιλήσουν με τα μέλη της τοπικής ομάδας και να εξερευνήσουν τη λειτουργία του οργανισμού μέσα από φωτογραφίες από όλη την Ευρώπη και έντυπο υλικό.

Ακόμα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και συζήτηση για τα διάφορα events που διοργανώνονται κάθε χρόνο και για τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτά αλλά και ένας διαγωνισμός! Επίσης στην ημερίδα θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι άλλων φοιτητικών οργανώσεων όπως, IAESTE, EESTEC και IEEE.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι:

10:00 - 12:00 Παρουσίαση των events και τρόπος συμμετοχής

12:00 - 14:00 Διαγωνισμός

14:00 - 16:00 Οργάνωση course

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση, www.ntua.gr/best .