English 

2009-12-16

Αλλαγή τρόπου πρόσβασης στην υπηρεσία ScιFinder Scholar της CAS (Chemical Abstracts Services)

Σας ενημερώνουμε ότι η πρόσβαση στην υπηρεσία ScιFinder Scholar της CAS (Chemical Abstracts Services) θα γίνεται πλέον μέσω διαδικτυακής εφαρμογής διαμέσου της ιστοσελίδας http://scifinder.cas.org.

Για τη χρήση της υπηρεσίας απαιτείται εγγραφή στην ιστοσελίδα: https://scifinder.cas.org/registration/index.html?corpKey=2AF81D9BX86F35055X76B2DD46177F1126C8.

Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο από τις IP διευθύνσεις του Ε.Μ.Π και πρέπει να έχετε ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κατάληξη ntua.gr. Για οδηγίες εγγραφής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης www.lib.ntua.gr.

Μέχρι την 06 Φεβρουαρίου 2009 η πρόσβαση θα είναι εφικτή τόσο μέσω του προγράμματος όσο και της διαδικτυακής εφαρμογής. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής η πρόσβαση θα είναι δυνατή μόνο μέσω του διαδικτύου.

Παρακαλούνται οι χρήστες να αποσυνδέονται από την υπηρεσία όταν δεν την χρησιμοποιούν για να μην εξαντλούνται οι άδειες χρήσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλώ απευθυνθείτε στο Τμήμα Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Συνδρομών της Βιβλιοθήκης, στον κ. Ηλιάκη Αλέξανδρο στο τηλέφωνο: 210 7724095 και στο e-mail: ailiak@mail.ntua.gr.