English 

2010-01-29

Υπηρεσία Ταυτοποίησης - Διαθέσιμες υπηρεσίες προς την κοινότητα

Το Κέντρο Δικτύων του Ε.Μ.Π. υπενθυμίζει στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας την δυνατότητα πρόσβασης μέσω της Υπηρεσίας Ταυτοποίησης σε υπηρεσίες που παρέχονται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών.

Η Υπηρεσία Ταυτοποίησης παρέχεται από το Κέντρο Δικτύων και επιτρέπει στα μέλη του ΕΜΠ να ταυτοποιούνται σε ένα σταθερό ασφαλές γνωστό σημείο (https://login.ntua.gr) από οπουδήποτε και να χρησιμοποιούν συνεργαζόμενες υπηρεσίες τρίτων. Το ζεύγος ονόματος/συνθηματικού (username/password) για την Υπηρεσία Ταυτοποίησης είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται για όλες τις τρέχουσες υπηρεσίες του Κέντρου Δικτύων, όπως dialup, my.ntua.gr, mail.ntua.gr, vpn.ntua.gr, mycourses, wifi, mailing lists κλπ.

Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω της Υπηρεσίας Ταυτοποίησης είναι:

Περισσότερες πληροφορίες για την Υπηρεσία Ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων και αποκρίσεων σε συχνές ερωτήσεις, μπορούν να βρεθούν στο site του Κέντρου Δικτύων.

Για παρατηρήσεις ή προτάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Δικτύων γράφοντας στο help-data@noc.ntua.gr ή καλώντας το 210-772-1861