English 

2010-06-02

Μιμίκου, Μπουντουβής, Αθανασούλης : Προς την Πολυτεχνειακή κοινότητα

2 Ιουνίου 2010

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, εργαζόμενοι και φοιτητές

 

Η Πολυτεχνειακή κοινότητα, εκτός των φοιτητών που παρεμποδίστηκε η συμμετοχή τους, μίλησε και ανέδειξε με την ψήφο της, στο Β` γύρο των Πρυτανικών εκλογών, τη νέα Διοίκηση του Ιδρύματος. Η μαζική συμμετοχή και στους δύο γύρους των εκλογών ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ενδιαφέρον και την αγωνία των μελών ΔΕΠ και των λοιπών εργαζομένων για το αύριο του Πολυτεχνείου.


Αγαπητοί συνάδελφοι και εργαζόμενοι στο ΕΜΠ, σας ευχαριστούμε θερμά για την ψήφο σας. Η υπεροχή, με 9 ψήφους (245 - 236), του συνδυασμού μας στην κάλπη των μελών ΔΕΠ απεδείχθη προφανέστατα ανεπαρκής να αντισταθμίσει τη μεγάλη υστέρησή του (138 - 664) στην κάλπη του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού.

 

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους όλων των υποψηφίων Πρυτανικών συνδυασμών για τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα.


Συγχαίρουμε τη νεοεκλεγείσα Πρυτανεία, τον Πρύτανη Σ. Σιμόπουλο και τους Αντιπρυτάνεις Ι. Αβαριτσιώτη και Α. Μοροπούλου, και τους ευχόμαστε ολόθερμα κάθε επιτυχία στο δύσκολο και κρίσιμο έργο που αναλαμβάνουν.

 

Εμείς, ο καθένας μας από τη θέση του απλού μέλους ΔΕΠ, θα παραμείνουμε, με ακαδημαϊκή προσήλωση, στις επάλξεις του καθημερινού πολύπλευρου αγώνα για την πρόοδο του Ιδρύματος.

 

 

Μαρία Μιμίκου, Ανδρέας Μπουντουβής, Γεράσιμος Αθανασούλης

 

Επισυναπτόμενα: