English 

2011-02-07

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο EuroNanoForum (Βουδαπέστη, 30 Μαίου – 1 Ιουνίου 2011)

Το EuroNanoForum είναι ένα συνέδριο που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάθε δύο χρόνια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον περίπου 700-1000 συμμετεχόντων. Το συγκεκριμένο συνέδριο (www.euronanoforum2011.eu) θα διοργανωθεί φέτος στο πλαίσιο της Ουγγρικής Προεδρίας.  

Στο EuroΝanoForum παρέχεται η δυνατότητα υποβολής παρουσιάσεων και αφισών (posters), επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν την εργασία τους στην πανευρωπαϊκή κοινότητα της νανοτεχνολογίας. Οι περιλήψεις (abstracts) μπορούν να υποβληθούν στην ιστοσελίδα www.euronanoforum2011.eu/calls, έως τις 7 Φεβρουαρίου 2011.

Τα θέματα που θα καλυφθούν θα σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις στη νανοτεχνολογία, όσον αφορά τους κάτωθι τομείς:

·         Ενέργεια και περιβάλλον: νανοτεχνολογίες για το νερό, την τροφή, την ηλιακή ενέργεια, τον καθαρό αέρα, τις μεταφορές και τις κατασκευές

·         Υγεία: διαγνωστική, χορήγηση φαρμάκων και αναγεννητική ιατρική

·         Κατασκευές: νανοκατασκευές, σύνθεση νανοϋλικών και εφαρμογές, νανοηλεκτρονική και νανοφωτονική, βιονανοτεχνολογία, οργανολογία και μετρολογία

·         Βιομηχανική ασφάλεια: βιομηχανική ασφάλεια και έρευνα

·         Εμπορευματοποίηση, περιλαμβανομένης της μεταφοράς τεχνολογίας, IP και ανοιχτή καινοτομία

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή ENF 2011.

Επισυναπτόμενα: