English 

2011-04-20

Πρόγραμμα "Car pooling - `παρέα στο αυτοκίνητο`" για τις μετακινήσεις μεταξύ Πολυτεχνειούπολης και σταθμού μετρό Κατεχάκη

Αγαπητές/οί συνάδελφοι και σπουδαστές/στριες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να κάνουμε τη ζωή μας πιο ανθρώπινη το ΕΜΠ αποφάσισε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα "Car pooling – ‘παρέα στο αυτοκίνητο’" για τις μετακινήσεις μεταξύ Πολυτεχνειούπολης και σταθμού μετρό Κατεχάκη. Αφορά στην εθελοντική μεταφορά όσων περιμένουν στις στάσεις λεωφορείου στην Πολυτεχνειούπολη ή δίπλα στο σταθμό μετρό Κατεχάκη από αυτοκίνητα μελών της Πολυτεχνειακής κοινότητας που διέρχονται από μπροστά τους, χρησιμοποιώντας ειδικές αναγνωριστικές κάρτες που θα εκδίδονται από το ΕΜΠ.

Το πρόγραμμα αυτό σας αφορά αν ανήκετε:

(α) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που προσέρχονται και φεύγουν από το Πολυτεχνείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, διερχόμενοι από το σταθμό μετρό Κατεχάκη και

(β) στους εργαζόμενους/διδάσκοντες/σπουδαστές που φτάνουν στον παραπάνω σταθμό (χρησιμοποιώντας συνήθως το μετρό) και στη συνέχεια με προορισμό την Πολυτεχνειούπολη μετεπιβιβάζονται σε λεωφορείο ή ταξί ενώ ακολουθούν την αντίστροφη πορεία για να απομακρυνθούν από το campus.

Αν ανήκετε σε μία από τις δύο παραπάνω κατηγορίες, ως πρώτο βήμα πριν την υλοποίηση του προγράμματος, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο για την ομάδα σχεδιασμού να συμπληρώσετε το σύντομο (~4’) συνημμένο ερωτηματολόγιο, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.  

Ερωτηματολόγιο Car Pooling

(Εάν ο σύνδεσμος δεν ανοίγει παρακαλούμε αντιγράψτε τη διεύθυνση https://www.surveymonkey.com/s/CarPooling_NTUA  στον πλοηγό σας. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 772 3496)

Φιλικά,

η Συγκλητική Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

με την επιστημονική στήριξη

του Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος της Σχ. Αρχιτεκτόνων

της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας της ΣΑΤΜ