English 

2011-07-18

Συμμετοχή σε Σεμινάριο Δικτύωσης, Μπανγκόγκ, 27-28 Οκτωβρίου 2011

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το πρόγραμμα ASEMUNDUS, σας προωθούμε νέα ανακοίνωση αναφορικά με τη διοργάνωση σεμιναρίου δικτύωσης και εξεύρεσης εταίρων στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης (29-30 Οκτωβρίου 2011). Στο σεμινάριο αυτό πρόκειται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης από την Ευρώπη και την Ταϊλάνδη (και περιορισμένος αριθμός εκπροσώπων από το Βιετνάμ, τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη).

Η ατζέντα του συνεδρίου είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα http://www.asem-education-secretariat.org/asemundus.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, έχει εκδοθεί ανακοίνωση για την παροχή χρηματοδότησης της συμμετοχής έως και 10 εκπροσώπων από Ευρωπαϊκά Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναπτύξουν επαφές, να αναζητήσουν εταίρους και ενδεχομένως να δημιουργήσουν συμπράξεις στο πλαίσιο του Erasmus Mundus.

Η σχετική ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα http://www.asem-education-secretariat.org/en/15852/index.html και έχει ως καταληκτική ημερομηνία την 1η Σεπτεμβρίου 2011. Το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης είναι €2.500, ενώ 20% του συνολικού ποσού θα πρέπει να καλυφθεί από κάθε συμμετέχοντα.

 

Το ASEMUNDUS είναι μια δραστηριότητα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus Mundus, η οποία συντονίζεται από την Εθνική Δομή της Γερμανίας (DAAD), με τη συμμετοχή αντίστοιχων υπηρεσιών της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Αυστρίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Λιθουανίας, της Εσθονίας και της Κύπρου.