English 

2012-05-03

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διάχυσης Αποτελεσμάτων Επιστημονικής Έρευνας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διάχυσης Αποτελεσμάτων Επιστημονικής Έρευνας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου.

Στόχος του Πανελλήνιου αυτού Συνεδρίου είναι η προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας, η διακίνηση ερευνητών, η διάχυση της επιστημονικής πληροφορίας, των ιδεών και των αποτελεσμάτων καθώς και η δημιουργία δεσμών με επιστήμονες από όλη την Ελλάδα. Είναι μια συντονισμένη προσπάθεια για τη διερεύνηση δημιουργίας συνεργασιών σε σημαντικά θέματα έρευνας, συνδέοντας το διαφοροποιημένο προϊόν, απότοκο έρευνας και καινοτομίας, με την παραγωγή.  Ένα από τα βασικότερα κανάλια μεταφοράς των γνώσεων και των εμπειριών είναι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία με σωστές πρακτικές και οργάνωση, διαθέτουν την εξωστρέφεια που απαιτείται για την μεταβίβαση των αποτελεσμάτων της επιστημονικής έρευνας ώστε να γίνει αποτελεσματική χρήση της γνώσης για την παραγωγή προϊόντων ή υπηρεσιών.

Παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών ΔΕΠ και άλλων Ερευνητών των Τμημάτων σας για να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή εκδήλωση.

Η προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι στις 4 Μαίου 2012, στην κα Λιαδάκη Αγγελική, στο email: aggeliki@dpem.tuc.gr ή και στο τηλ. 28210 37360

Το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λεπτομέρειες για το χώρο  πραγματοποίησης του Συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.rpi.gr/contact_gr.php


Με εκτίμηση εκ μέρους του καθηγητή Κ. Ζοπουνίδη,

Λιαδάκη Αγγελική