English 

2012-05-18

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 18-20 Μαΐου 2012 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων


Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας 2012 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 3μμ  στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Για τρεις συνεχόμενες μέρες μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου πάνω από 3.000 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν 130 και πλέον πολύ αξιόλογους εισηγητές (start up επιχειρηματίες, καταξιωμένους επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους και ανώτατα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, ερευνητές, venture capitalists, business angels) σε 33 πάνελ που θα επικεντρωθούν στις τάσεις και προοπτικές για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν 20 επιχειρηματικοί κλάδοι22 εταιρίες-υποστηρικτές του συνεδρίου και 12 χορηγοί επικοινωνίας θα είναι παρόντες ενώ πάνω από 11.000 επισκέψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα του Πανοράματος.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής κ. Ι. Λαδόπουλος για την εκδήλωση: «Σε μια περίοδο όπου οι προοπτικές  για το μέλλον της νέας γενιάς αποδυναμώνονται, θέλουμε να επικεντρωθούμε στην άλλη όψη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα που βλέπει την κρίση ως πρόκληση για να καινοτομήσει, να εξάγει και να δημιουργήσει πλούτο».